NDD 2022 Logo

NDD 2022

Nationale diabetes dag 2022

vrijdag 11 November 2022 | Nieuwegein

wat is nationale diabetes dag?

Nationale Diabetes Dag is het tweejaarlijks congres dat het hele diabetesveld bijeenbrengt onder het motto ‘Diabetes in al z’n dimensies’. Dat motto is herkenbaar in alles: de diversiteit van de deelnemers, het brede palet van het programma, de samenwerking van disciplines in aansprekende sessies. Kortom, de hele opzet van het congres. Waarbij het draait om ontmoeten, delen en samen leren. Deelnemers typeren NDD als verkennend én praktisch en waarderen het congres gebruikelijk met een ruime 7,5.

Waar en wanneer

Vrijdag 11 november 2022 van 09.00 tot 17.00 uur
NBC Congrescentrum, Nieuwegein (en deels online via nationalediabetesdag.nl)

Voor wie?

NDD 2022 is bedoeld voor alle professionals voor wie diabeteszorg een missie is: (kinder)diabetesverpleegkundigen, praktijkondersteuners, (huis)artsen, specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, internisten, apothekers, doktersassistenten, diëtisten, professionals diabetische voet, kinderartsen, jeugdverpleegkundigen, wetenschappers, gezondheidsbevorderaars, managers en beleidsmakers in de zorg en professionals bij zorggroepen, zorgverzekeraars, overheid, koepelorganisaties.

algemeen

 • Hét tweejaarlijkse top-event voor de professionals georganiseerd op initiatief van de Nederlandse Diabetes Federatie.
 • Het inhoudelijke programma wordt samengesteld met input van de NDF-lidorganisaties waardoor alle primaire doelgroepen worden bediend met sessies op maat.
 • Naast plenaire bijdragen kent NDD2022 ook weer de reeds bekende TOP-sessies, NDD-colleges en een groot aantal reguliere parallelsessies.

accreditaties

Accreditatie wordt voor 5 punten aangevraagd bij: ABAN (sociaal geneeskundigen, huisartsen en andere specialisten), EADV, NVvPO, NVDA, Kwaliteitsregister V&V, Verpleegkundig Specialisten Register, KNGF, ADAP (o.a. NVD, EN, VvOCM en NVvP) en OA (KNMP).

Tarieven

 • Reguliere deelname, de totaalbeleving
  Fysieke aanwezigheid in Nieuwegein, toegang tot het volledige programma, incl. catering gedurende de dag en congresmateriaal:
  € 145. Vroegboektarief, geldig t/m 1 september 2022: € 120.
 • Online deelname
  Via interactief platform online toegang tot het plenaire programma:
  € 115. Vroegboektarief, geldig t/m 1 september 2022: € 95.
 • Groepstarief, de totaalbeleving
  Fysieke aanwezigheid met een groep van minimaal 4 personen, toegang tot het volledige programma, incl. catering gedurende de dag en congresmateriaal:
  € 125 per persoon. Vroegboektarief, geldig t/m 1 september: € 100 per persoon.

Informatiemarkt

De informatiemarkt is centraal gepositioneerd in het NBC in Nieuwegein, met directe verbinding met de plenaire zaal en de sessiezalen. Een zeer compacte situatie waarbij alle deelnemers voortdurend ‘dichtbij’ zijn.

Wilt u zich presenteren op de informatiemarkt? Neem dan hier contact met ons op.

NDD 2022 Logo

Nieuwsbrief

NDD 2022 Logo
Uw vraag overstuur een e-mailTelefoon
NDF Herman Balkenende 033 – 448 08 45
Deelnemersregistratie / facturatie Klantenservice Springer Healthcare 030 - 638 36 38
Organisatie algemeen / sprekers / accreditatie Sytske de Vries 030 – 638 39 23
Sponsoring Brenda Vial 030 – 638 39 22
Marketing / communicatie Nicoline Kniep 030 – 638 36 70