I. (Inge) Diepman

Foto DiepmanInge Diepman is bekend van haar presentatie van het dagelijkse televisieprogramma ‘B&W’. De afgelopen seizoenen maakte zij ook furore met programma’s als ‘Het Zwarte Schaap’ (hierin is per aflevering een veelal bekritiseerde persoonlijkheid te gast), ‘Middageditie’ en de bekende quiz ‘Herexamen’. In 2001 ontving zij een Academy Award voor de aflevering van ‘Het Zwarte Schaap’ met Willem Aantjes. Ook werkte zij als onafhankelijk waarnemer mee aan het amusementsprogramma ‘Op zoek naar het zesde zintuig’ van de KRO.

Radioluisteraars kennen Inge vooral van de achtergrondprogramma’s op de nieuws- en actualiteitenzender Radio 1 en ‘Vroege Vogels’ dat zij 5 jaar lang samen met Ivo de Wijs presenteerde. Uit de programma’s blijkt haar brede interesse in wat zich in de samenleving afspeelt en wat mensen bezighoudt.

In 2007 kwam haar debuutroman ‘Diep’ uit wat zij samen met haar partner Sylia de Graaf schreef.

Inge Diepman is ook beschikbaar voor rollen als dagvoorzitter, discussieleider of interviewer voor informatieve bijeenkomsten ‘in het land’. Zij is in deze rol betrokken en inhoudelijk. Tevens weet Inge vaak met humor de onderste steen boven te halen.